"Donda" je tu, ali Kanje kaže da je prevaren

Kanje Vest tvrdi da je Universal Music Group, matična kompanija etikete "Def Jam", objavila njegov novi album "Donda" bez njegovog odobrenja.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.08.2021.

09:09

Foto: EPA/FERDY DAMMAN

Predstavnici "Universala" nisu imali komentar na tu optužbu, ali su je izvori u kompaniji nazvali "besmislenom".

Kanje takođe tvrdi da je kuća uklonila 24. pesmu albuma, "Jail Pt 2", koja prvobitno nije bila dostupna za striming kada je album prvi put objavljen. Međutim nekoliko sati kasnije, pesma je postala dostupna.

Pesma - i njen pandan, "Jail" - izazvali su kontroverze u poslednjih nekoliko dana, jer se na njoj pojavljuju i Merilin Menson, koju je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje, i DaBabi, koji je imao homofobične komentare. Obojica su se pojavili na Vestovoj zabavi u četvrtak.

Kanje u Je

Ove saradnje na "Dondi" postali su glavna tema na društvenim mrežama od kada je otkriveno da je Džej Zi zamenjen DaBabijem. U nedelju je reper Souldža Boj na društvenim mrežama rekao da je njegv deo uklonjen sa numere "Remote Control", a čini se da se i reper Puša Ti više ne nalazi na naslovnoj numeri albuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: