Besplatan koncert klasične muzike u Mikser Hausu

Treći po redu festival klasične muzike BUNT, održaće se od 1. do 9. novembra na više lokacija u Beogradu, sa porukom: Klasika jeste za svakoga, hvala što dolazite.

Podeli

U sklopu najave festivala, u subotu, 10. oktobra, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), sa početkom u 21 čas, održaće se besplatan koncert klasične muzike.

Kulturna organizacija Mikser i festival klasične muzike BUNT ove godine pokreću festivalsku kampanju sa porukom: Hvala što dolazite i klasika jeste za svakoga, "jer je pitanje promene važećeg kulturnog modela i obrasca od vitalnog značaja za mentalno i duhovno stanje populacije, a da je potpuno kontraproduktivno ono malo kulture što je preostalo zatvarati u još manje krugove izuzetne publike", navodi se u saopštenju.

Upravo u to ime, Mikser i BUNT pozivaju publiku da u subotu, 10. oktobra, uživa u večernjem koncertu klasične muzike koji je ovom prilikom potpuno besplatan za sve posetioce.

Na koncertu zagrevanja za BUNT, festival koji za cilj ima promociju stvaralaštva u polju muzike, publika će imati priliku da sazna deo programa predstojećeg festivala, ali pre svega da uživa u koncertu umetničke muzike pažljivo odabranih izvođača: Katarina Jovanović (sopran), Kšištof Šumanski (bariton), Bojana Dimković (klavir), Ljubiša Jovanović (flauta), Ivan Bašić (klavir), Milena Jančurić jazz trio, Aleksa Janković (klavir), Camrata Serbica Brass, Nada Kolundžija, Iva Ikon, Jovana Stanković & The Untacablues. Koncert počinje u 21 čas, a ulaz je slobodan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 31 idi na stranu