Politika 5

09.05.2024.

21:12

Mali sa građanima Savskog venca: EXPO će dovesti svet u Srbiju i doprineti povećanju zaposlenosti VIDEO

Ministar finansija Siniša Mali obišao je danas građane na Savskom vencu sa kojima je razgovarao o rezultatima ostvarenim u prethodnom periodu.

Izvor: B92

Mali sa građanima Savskog venca: EXPO će dovesti svet u Srbiju i doprineti povećanju zaposlenosti VIDEO
Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

"Razgovarao sam danas sa građanima opštine Savski venac o rezultatima koje smo ostvarili u prethodnom periodu, kao i planovima i projektima koje planiramo u budućnosti, kako bi život na toj beogradskoj opštini bio još kvalitetniji i bolji. Jedna od nezaobilaznih tema bilo je poboljšanje životnog standarda građana Srbije, dalji rast plata i penzija, ali i veliki kapitalni projekti koje sprovodimo širom naše zemlje," napisao je Mali na Instagramu.

Dodao je da su razgovarali i o Ekspu.

"Razgovarali smo i o organizaciji Ekspo izložbe, čiji će Beograd biti domaćin 2027. godine, a koja će dovesti ceo svet u Srbiju i biti naš izvor rasta u godinama pred nama. Ekspo će doprineti daljem povećanju zaposlenosti, koja je i sada na rekordnom nivou, daljem rastu građevinarstva, turizma, ugostiteljstva, napretku u oblasti inovacija, IKT.

Naša ekonomija je danas jača nego ikada i svakodnevno se borimo za njeno unapređenje, uprkos svim globalnim izazovima i nestabilnostima. U tom duhu planiramo i da nastavimo!

Da bismo sve o čemu smo pričali i sproveli, neophodna nam je podrška građana koji su uvek bili naša snaga i oslonac. Građani znaju da je naša lista 'Aleksandar Vučić – Beograd sutra' jedina koja obezbeđuje dalji napredak i razvoj Srbije, Beograda, Savskog venca…

Nastavljamo da budemo posvećeni svojim sugrađanima iz dana u dan, jer to je prava pobeda. Tu smo da čujemo glas naroda, da rešavamo probleme građana, da sarađujući sa njima i vredno radeći svakoga dana, njihov život učinimo još kvalitetnijim i boljim," napisao je Mali.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: