8. Lovefest: Nova lokacija i nova imena

Ovogodišnji Lovefest, osmi po redu, održaće se od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, a kao glavna imena među gostima se ističu Džef Mils, Erik Pric i Mark Najt.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

14:04

Default images

Heineken Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog leta dobio je novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

Na novom prostoru u gradu biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od haus i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće legende Detroit tehna Džef Mils, Keni Larkin, kao i Robert Hud, kome će festival ljubavi biti prvo pojavljivanje pred publikom na Balkanu. Program će obeležiti i nastup svetske progresiv haus atrakcije Erik Prica.
Erik Pric
Na Lovefest dolaze i holandska zvezda Tom Trago, dvojac Tiefschwarz, kao i britanski di-džej i producent Mark Najt. Festival će zatvoriti Džejms Zabiela, kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.

Na Energy Stage-u nastupiće predstavnici “nu disco” zvuka Adana Tvins, Finnebassen i Doctor DRU. Publici će se predstaviti i Tama Sumo, kao i di-džej Makam i Levon Vinsent, producent i vlasnik renomirane izdavačke etikete “Novel Sound”.

Partibrejkersi, Let 3 i Bad Copy na Live Stage-u

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S, veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Na istoj bini nastupiće i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.
Publika će moći da uživa u setovima mladih di-džejeva i na Silent Stage-u, dok će svi posetioci festivala tokom dana uz disko i ambijentalne zvuke moći da se opuste na već dobro poznatoj Chill Zoni.

Gradi se najveće ostrvo ljubavi u Srbiji

Za razliku od prethodnih godina, Lovefest će ovog leta biti održan na većoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Prema rečima organizatora, novi festivalski prostor smešten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će da primi i do 15.000 posetilaca za veče.

“Budući da svake godine rastemo, odlučili smo da ovog leta promenimo lokaciju i napravimo najveće ostrvo ljubavi u Srbiji. Sigurni smo da će na njemu svako pronaći nešto za svoj muzički apetit i da ćemo svi zajedno uživati tokom tri festivalska dana”, poručuju iz organizacije.

U okviru festivalske zone biće postavljen i kamp, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu, uskoro će moći da popune prijavu na sajtu www.lovefest.rs.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a osim njega posetiocima su dostupne i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Posle promotivnog perioda karte za festival koštaće 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala trodnevna cena karte biće 3.299 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: