I Tom Jork zna za šalu (VIDEO)

Iako je poznat po svojoj ozbiljnosti, muzičar Tom Jork, vođa bendova Radiohead i Atoms for Peace, pokazao je svoju šaljivu stranu u novom video spotu predstavljenom 28. februara.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2013.

18:07

Default images

U spotu za pesmu „Ingenue“ Jork izvodi najneobičnije pokrete u plesnoj sali, pred belim platnom. Ovoga puta ima i partnerku, svoju žensku kopiju.

Spot je režirao dvojac Gert Dženings i Vejn Mekgregor, koji su sa Jorkom sarađivali na spotu za pesmu Radioheada „Lotus Flower“.

Pesma „Ingenue“ treći je singl albuma „Amok“ koji je Jork nedavno objavio sa bendom Atoms for Peace. Prvi promotivni singl „Default“ objavljen je u septembru prošle godine, dok je pesma „Judge, Jury and Executors“ ponuđena za preuzimanje sa interneta 7. januara, a u martu će biti objavljena na vinilu.

Sastav Atoms for Peace prvi je hedlajner koji će nastupiti ove godini na glavnoj bini Egzit festivala. Osim Jorka, bend čine i Fli (RHCP), Najdžel Godrič (Radiohead), Džoi Varonker (Beck/R.E.M.) i Mauro Refosko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: