“Lejdi Gaga je muzički Pikaso!”

Muzička legenda Toni Benet i pop zvezda Lejdi Gaga uskoro će početi rad na novom, zajedničkom albumu kojim će dominirati džez ritmovi.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2012.

09:17

Default images

Jednog vrelog sunčanog dana, sredinom prošle godine u Njujorku, Toni Benet i Lejdi Gaga snimali su u studiji svoju zavodljivu verziju kultne pesmu “The Lady is a Tramp” za Benetov album “Duets II”. Gaga je bila toliko nervozna da je celog dana ispijala viski kako bi se smirila, pitajući se na kraju kroz smeh: “Da li su sve devojke morale da se napiju da bi izdržale druženje sa tobom?”

Svi su izgledi da će se ova hemija ponoviti jer je Toni Benet 29. septembra u razgovoru za časopis “Rolling Stone” najavio da će snimiti džez album sa Lejdi Gagom.

“Zvala me je jednom prilikom sa Novog Zelanda i samo rekla da želi da uradi džez album sa mnom”, priča  Benet kojeg u oktobru očekuje objavljivanje novog albuma “Viva Duets”.

“Snimićemo džez album sa Marion Evans i velikim sving bendom. Veoma se radujem tome jer, iako mnogo ljudi za to ne zna, Gaga je odlična džez peva;ica”, najavio je Benet. On je otkrio da će pesme za album pisati jedan “veoma potcenjen i veoma slavan džezer ali ne toliko poznat kao Geršvin ili Porter”.

Upitan kada će snimanje albuma početi, Benet kaže da će u studio ući što pre, čim im to obaveze budu dozvoljavale. 

“Ona je drag prijatelj i poštujem je zbog toga što je veoma kreativna, menja se svakog dana, ima mnogo ideja i sprovodi ih u delo. Nikada ne staje. Zovem je muzičkim Pikasom! Njena energija je izvanredna”, zaključuje Benet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: