Kultura

Ponedeljak, 12.02.2024.

18:55

Dakota Džonson i Sidni Svini u novom superherojskom filmu VIDEO

Nakon popularne Gven Stejsi, u prva dva nastavka animiranog Spajdermena, u bioskope stiže superherojski film "Madame Web" u kom glavne uloge napokon nose zagonetne Spajderove junakinje iz Marvelovih stripova!

Izvor: index.hr

Dakota Džonson i Sidni Svini u novom superherojskom filmu VIDEO
Foto: Profimedia

Sidni Svini godinama žari i pali TV ekranima ulogama u hvaljenim i planetarnom popularnim serijama Euforija, Sluškinjina priča, Oštre stvari, a odnedavno je zagospodarila i bioskopskim platnom! Romantična komedija Samo ne ti, u kojoj je Sidni Svini izvršna producentkinja i glavna glumica, apsolutno je rasturio bioskopske blagajne širom sveta.

Dok taj film i dalje igra u bioskopima, Sidni će s novim filmom "Madame Web" ove nedelje zaći i u superherojske odaje te postati Spider-Woman uz Dakotu Džonson, poznatu po erotskoj trilogiji 50 nijansi sive, koja u filmu glumi glavnu ulogu Kasandre Veb,

Prvi trejler filma prikazuje kako Madam Veb počinje da oseća svoje nove moći te kako okuplja svoj tim da se sukobi s misterioznim zlikovcem. Kasandra Veb, bolničarka na Menhetnu, koja se suočava s otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se s tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost... ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost u kojoj ih proganja misteriozni Ezekijel Sims. Rediteljka filma je renomirana S. J. Klarkson, koja je radila na hit serijama Succession, Jessica Jones, Bates Motel, Dexter, Heroji, Banshee, Dr. House, a ovo joj je filmski debi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

14 h

Podeli: