Aktuelno 15

14.05.2024.

21:53

Oglasila se Teya Dora, pa dobila podršku predstavnice Slovenije FOTO

Teya Dora koja se takmičila na Evroviziji 2024 sa pesmom "Ramonda" završila je na 17. mestu, a nekoliko dana nakon samog finala, poslala je snažnu poruku i zahvalila se svima.

Izvor: B92.net

Oglasila se Teya Dora, pa dobila podršku predstavnice Slovenije FOTO
Profimedia

Podeli:

Čini se da su se strasti slegle i da konačno svako od učesnika finala Evrovizije može da sumira utiske. Upravo je to uradila Teya Dora, koja se oglasila na svom Instagram profilu.

"Ovo je bilo neverovatno putovanje koje ću pamtiti do kraja života. Bila mi je čast i privilegija da predstavljam svoju zemlju ove godine na Evroviziji Veoma sam srećna i želim da se zahvalim svima koji su bili uključeni u ovaj prelep projekat. Nastavimo da širimo poruku ljubavi, nade, mira i jedinstva! Hvala svima na podršci i hvala svima koji su glasali za Srbiju i Ramondu."

Mnogo je komentara na njenu objavu, a onaj koji je mnogima "zapao za oko" je komentar predstavnice Slovenije, Sare Briški Cirman, poznatije po imenu Rejven.

"Bila si zapanjujuća", napisala je ona.

Mnogo je komentara podrške:

"Svaka čast na svemu, predstavljala si Srbiju i sav naš narod širom svijeta dostojanstveno", "Nije bitno koje si mesto zauzela, tvoja pesma energija nastup kompletno sve je vrhunski", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

23 h

Podeli: