Aktuelno 1

15.05.2024.

7:53

Pijan proleteo kroz kružni tok, policija: "Javite se, imamo i vaše delove i puno pitanja" FOTO

Tesla Cybertruck je možda otporan na metke, ali jedan pijani vozač mu je došao glave (uz pomoć kružnog toka).

Izvor: CarScoops

Pijan proleteo kroz kružni tok, policija: "Javite se, imamo i vaše delove i puno pitanja" FOTO
Instagram/snoqualmie_police

Podeli:

Policija u mestu Snokvalmi, istočno od Sijetla u SAD, izašla je na lice mesta gde su videli da je Cybertruck proleteo pravo kroz sredinu kružnog toka.

Pored oborenih saobraćajnih znakova, našli su i delove ovog pikapa, na osnovu čega su i zaključili da je u pitanju upravo Cybertruck.

"Da li vam nedostaju delovi Cybertrucka nakon što ste prošli kroz kružni tok? Imamo i te delove, a imamo i dosta pitanja. Molimo vas da nam se javite", objavila je policija na društvenim mrežama, uz slike sa lica mesta.

Osoba koja je odgovorna za ovo nije se javila policiji, ali je nešto kasnije pikap ugledao jedan slučajni prolaznik, pa su na osnovu toga uspeli da identifikuju i krivca.

Vozač je uhapšen zbog vožnje pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, i zbog toga što je pobegao sa mesta saobraćajne nesreće. Policija je rekla da je Tesla "teško oštećen", ali nisu objavili fotografije samog pikapa.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

20 h

Podeli: