Aktuelno 32

14.05.2024.

20:44

Rođena kao muškarac, promenila pol pa izjavila: "Obožavam svoju..." VIDEO

Javnost ju je upoznala kao Rodriga Alvesa a onda je ostvarila svoju želju i promenila pol.

Izvor: blicžena.rs

Rođena kao muškarac, promenila pol pa izjavila: "Obožavam svoju..." VIDEO
Profimedia

Podeli:

Njena transformacija odvijala se u velikoj meri pred očima javnosti. Javnost ju je upoznala kao Rodriga Alvesa a onda je ostvarila svoju želju i promenila pol. Otkrila je niz detalja tog procesa koji se sastojao od brojnih plstičnih operacija i kozmetičkih procedura (više od 100 zahvata).

Džesika Alves je prvu plastičnu operaciju imala sa 17 godina. Korak po korak došla je do izgleda koji se opisivao kao "ljudski Ken" kako su je zvali pre promene pola. U hiruške procedure koje su bile deo transformacije spadaju i zatezanje lica i smanjenje glave. Sve to ju je koštalo 1.4 miliona dolara, piše nzherald.co.nz.

O operaciji promene pola pričala je 2023. u emisiji This Morning. "Operacija koju sam imala zove se operacija promene pola. Gotovo je identična biološkoj vagini.'Estetika moje vagine potpuno je ista biološkoj vagini, stalno je gledam. Za tri meseca će i imati takvu funkciju, elastično je, samo se podmazuje", piše Daily mail.

Ta operacija urađena je u Bangkogu. "Obećala sam sebi da neću plakati. Moj život će početi sada. Nastaviću da radim televizijske emisije. 'Uradila sam više od 400 televizijskih emisija kao muškarac i nastaviću kao žena", poručila je i dodala da nije bila srećna kao muškarac.

"Stalno sam imala plastične operacije kako bih pronašla sebe, au stvarnosti sam uvek bila transrodna žena. Bojala sam se, nisam znala kako da počnem. Imala sam dosta televizijskih poslova u različitim zemljama i ono što su želeli bio je Rodrigo. Tada sam našla način da živim sa Džesikom koja je bila u meni. Oblačila sam se kao žena u tajnosti.

Nosila bih periku i štikle i sedila na sofi i gledala film. Bio je to beg od stvarnosti. Četiri godine sam tako u tajnosti živela. Zatim su mi uklonili rebra i operisali su me kako bih izgledala ženstvenije.

Počela sam da patim od depresije i bila sam na psihološkoj proceni pa mi je dijagnostikovana rodna disforija. Započela sam svoj proces tranzicije 2019. i završila sam, mogu to da kažem sa mnogo emocija".

Džesika se nedavno pojavila na plaži u Malibuu sa prijateljima pa je u jednom momentu pokazala toples. Nove slike pokreću niz komentara.

Podeli:

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: