Film/TV 0

14.05.2024.

19:35

Fanovi su "molili" za drugu sezonu "Baby Reindeer-a": Sada je otkriveno i da li će ga biti

Budućnost serije "Baby Reindeer" Ričarda Gada je "otkrivena" nakon što su fanovi "molili" za drugu serije.

Izvor: B92.net

Fanovi su "molili" za drugu sezonu "Baby Reindeer-a": Sada je otkriveno i da li će ga biti
Profimedia

Podeli:

Serija od svog pojavljivanja važi za jednu od najpopularnijih na Netfliksu, a sakupila je skoro 54 miliona pregleda od kada je 11. aprila stigla na platformu.

Fanovi serije su se nadali da će biti nastavka, ali izvori su za "The Sun" sada rekli da "nema planova" za nastavak, uprkos ogromnoj potražnji za njom.


"Nema planova da se serija nastavi. Podelio je svoju priču i nema više šta da se doda onome što je već uključeno u seriju", rekli su.

Ričard je zauzet radom na novim projektima, koji ovaj put nisu zasnovani na sopstvenom životu.

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: