Supergirl ima turbulentnu produkcijsku priču iza sebe: Šesta sezona biće finalna

Supergirl, doktorska disertacija o katastrofama na polju specijalnih efekata konačno će se završiti. Šesta sezona biće i finalna, a poslednjih dvadeset epizoda biće prikazane u 2021. godini.

Izvor: adria.ign.com
Podeli
Foto: Printscreen/yt
Foto: Printscreen/yt

Snimanje pete sezone prekinula je pandemija, te je priča morala stati na 19. epizodi što ovu sezonu čini najkraćom u televizijskom životu serije. Slična je situacija bila i sa ostatkom tzv. "Arrowverzuma", a priča je stala sa cliffhangerom - Leks Lutor je pobedio Levijatana i čitava porodica Lutor je sada nikad veća opasnost po planetu. Džon Krajer koji glumi Leksa verovatno će se vratiti da "potpiše" eventualni prelaz više likova u spinoff serijal Superman & Lois koji je u pripremi za CW mrežu.

Supergirl ima turbulentnu produkcijsku priču iza sebe - serija je inicijalno prikazivana na "korporativnoj sestri" CW mreže, CBS-u od oktobra 2015. godine. Već od druge sezone, serija se seli na CW, započevši zapravo impresivnu tradiciju crossover specijala u kojima su se spajali likovi iz više serija, počev od Supergirl i Flash-a.

Od tog momenta Supergirl je integralni deo Arrowverzuma, ali zbog ukidanja serije čelnik CW mreže Mark Pedovic najavio je crossover specijal znatno manjih dimenzija nego što je to ranije bio slučaj. Štaviše, verovatno će se spojiti samo Supergirl i Batwoman, što je takođe dovedeno u pitanje od kada je glavna glumica Ruby Rose odlučila da joj se ne umara previše na snimanjima i otišla iz serije.

Za potrebe Batwoman, CW je panično osmislio novu i veoma "ivičastu" heroinu, dodelivši joj zadivljujući spektar grehova iz prošlosti, uključujući i rasturanje droge.

strana 1 od 26 idi na stranu