U novom filmu dolazi iz svemira i gubi vezu sa stvarnošću VIDEO

Stigao je prvi trejler za naučnofantastičnu dramu "Lusi na nebu" (Lucy In The Sky) u kojoj će se u glavnoj ulozi naći Natali Portman.

Kultura

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 21.03.2019.

14:59

U novom filmu dolazi iz svemira i gubi vezu sa stvarnošću VIDEO
Foto: Gettyimages

Novo filmsko ostvarenje reditelja Noe Holija donosi priču o astronautkinji Lusi koja nakon svemirske misije po povratku na Zemlju počinje polako da gubi vezu sa stvarnošću.

Iako je Riz Viderspun, izvršna producentkinja filma, prvobitno zamišljena za glavnu ulogu, dobila ju je Matali Portman. Pored nje u filmu glume još i Džon Ham, Zazi Bits, Den Stivans, Nik Oferman, Tig Notaro i mnogi drugi.

"Lusi na nebu" se u najvećoj meri bavi mentalnim stanjem astronauta nakon dugih svemirskih misija.

Ovaj film donekle je vezan za astronautkinju Lisu Novak koja je 2006. godine letela u misiju sa Diskaverijem i po povratku započela vezu sa kolegom Bilom Ofelinom. Međutim, on je raskinuo vezu s njom i započeo novu sa kolegicom Kolin Šipman, što je bio okidač za to da Lisa Novak nakon toga pokuša otmicu Kolin Šipman i nakon toga je otpuštena iz NASA i američke mornarice.

Tačan datum premijere filma još nije saopšten, ali poznato je da će prikazivanje filma početi ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: