Skot o odluci da izbaci Spejsija iz filma: "On je talentovan glumac, ali.."

Reditelj Ridli Skot je progovorio o odluci da glumca Kevina Spejsija potpuno izbaci iz svih scena svog filma "All the money in the world".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.11.2017.

20:45

Skot o odluci da izbaci Spejsija iz filma:
Foto: Getty

Glumac je imao jednu od glavnih uloga u ovom filmu čije je snimanje završeno ranije ove godine i trebalo je da bude prikazan narednog meseca.

Spejsija je nakon optužbi za seksualno zlostavljanje zamenio Kristofer Plamer. U intervjuu za "Entertejment vikli" Skot je izjavio da "ne možete da tolerišete takva ponašanja“ ističući da bi zadržavanje Spejsija u filmu predstavljalo katastrofu po film.

"Ne možemo da dozvolimo da takvo ponašanje jedne osobe ugrozi rad svih ovih ljudi. Jednostavno je“, dodao je Skot, piše Bi-Bi-Si.

On je naveo da je bio zadovoljan Spejsijevim angažmanom opisavši ga kao veoma talentovanog čoveka s kojim je lepo sarađivati, da nije znao ništa o seksualnim optužbama i da mu nije bilo teško da donese takvu odluku.

"Nema vremena za premišljanje, ponekad jednostavno morate da se povinujete zakonu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: