Ne silazi s trona: Ona je najplaćenija TV glumica

Časopis Forbs objavio je listu najplaćenijih TV glumica u protekloj godini, a zvezda serije "Moderna porodica" nalazi se na samom vrhu sa zaradom od 43 miliona dolara.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

10:35

Ne silazi s trona: Ona je najplaćenija TV glumica
Foto: Thinkstock / ilustracija

Sofija Vergara (44) najplaćenija je glumica na TV-u, prema časopisu Forbs. Kolumbijka je zaradila 43 miliona dolara zahvaljujući seriji "Moderna porodica" i brojnim angažmanima u reklamama popularnih brendova.

Na drugom mestu nalazi se zvezda serije "Teorija velikog praska" Kejli Kuoko (30) sa zaradom od 24,5 miliona dolara. Kejli zarađuje milion dolara po epizodi serije.

Na trećem mestu je komičarka, glumica i autorka serije "The Mindy Project" Mindi Kaling (37) sa 15 miliona dolara. Mindi se prošle godine nalazila na osmom mestu.

Među prvih 15 nalaze se i Elen Pomeo (4.), Mariška Hargitej (5.), Keri Vošington (6.), Džulija Luis-Drajfus (14.) i Zoi Dešanel (15.)
Foto: Gettyimages
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: