Met Dejmon objasnio Borna u 90 sekundi

Od premijere filma “Bornov identitet” prošlo je čak 14 godina, tako da ne čudi što je publika verovatno do sada mnogo toga zaboravila...

Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

“Radije bih igrao Borna nego mizoginog Bonda”

Svi oni koji su planirali da gledaju “Džejsona Borna”, novi nastavak filma “Bornov identitet”, a ne znaju odakle bi počeli, mogu pogledati video-snimak u kojem glumac Met Dejmon, koji tumači glavnu ulogu, prepričava radnju čuvenog fimskog hita i njegovih nastavaka.

Film je režirao Pol Gringras, reditelj prethodna tri naslova, a Dejmonu će se ovaj put pridružiti Alisija Vikander, Vinsent Kasel i Tomi Li Džouns. Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.

"Džejson Born" će se u bioskopima širom SAD pojaviti 29. jula.

Film/TV

Film "Sinema komunisto" u subotu u Skadarliji

Bioskop domaćih filmova u Skadarliji - Skadarlijski kinematograf u subotu, 30. jula, predstaviće dokumentarni film "Sinema komunisto", višestruko nagrađivan dokumentarni film Mile Turlajić, koji vodi na putovanje kroz Titovu filmsku industriju.

Film/TV četvrtak 28.07. 17:11 Komentara: 5

Film "Enklava" nagrađen na Kavkazu

Film "Enklava" Gorana Radovanovića, prošlogodišnji predstavnik Srbije u trci za Oskara za film sa neengleskog govornog područja, dobio je Glavnu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu Nalčik na Kakvkazu u Rusiji, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije.

Film/TV četvrtak 28.07. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 36 idi na stranu