Džoli na premijeri u Hrvatskoj

Holivudska glumica Anđelina Džoli prisustvovaće 17. februara hrvatskoj premijeri svog debitantskog rediteljskog ostvarenja "U zemlji krvi i meda" u "Sinestar Areni IMAX" u Zagrebu, najavila je distributerska kuća "Blitz Film i Video".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2012.

17:46

Default images

Dobitnica Oskara u Zagreb dolazi sa Bred Pitom, a premijeri će prisustvovati i glumci Zana Marjanović, Goran Kostić i Rade Šerbedžija.

Kako je ranije najavljeno, Džoli će biti i na svečanoj premijeri u Sarajevu 14. februara, dok je njen dolazak u Beograd pod znakom pitanja.

Film, koji prati priču o vezi između Srbina Danijela i muslimanke Ajle tokom rata u Bosni devedesetih godina, u bioskopima će biti od 16. februara (BiH), odnosno od 18. februara (Hrvatska).

"U zemlji krvi i meda" bio je nominovan za Zlatni globus u kategoriji najboljeg stranog filma, a dobio je i nagradu Stenli Krejmer Američkog udruženja producenata (PGA), koja se dodeljuje filmovima ili producentima za doprinos razumevanju provokativnih društvenih pitanja na pristupačan i oplemenjujući način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: