Wolff Olins na BDW konferenciji

Zašto je časopis Fast Company prepoznao britansku agenciju Wolff Olins kao "jednu od današnjih najsmelijih firmi za brending i inovacije"?

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2013.

09:31

Default images

Owen Hughes i Christophe Moody će otkriti detalje stvaralaštva agencije na BDW konferenciji 07. juna! Najnoviji projekti agencije uključuju rad za Sony Ericsson, Olimpijske i Paraolimpijske igre u Londonu 2012, grad Njujork, Mercedes-Benz i mnoge druge.

“Ne postoji formula za promenu igre. Za svaki projekat obrazujemo odgovarajući tim iz naša četiri sektora”.

Wolff Olins predstavlja grupu stručnjaka za brending sa kancelarijama u Londonu, Njujorku i Dubaiju. Trenutno zapošljava 150 dizajnera i menadžera. Kompanija je spacijalizovana za stvaranje pozitivnog socijalnog okruženja za klijente, razvoj brenda, vodeće kreativne poslovne strategije i sistema vizuelnog identiteta.

Wolff Olins je razvio korporativni identitet za razne velike evropske kompanije. Tokom devedesetih godina kompanija se najviše usmerila na korporativni brending.

BDW KONFERENCIJA “INOVACIJA2” OD 6. DO 8. JUNA 2013. U BEOGRADU U MUZEJU SAVREMENE UMETNOSTI

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: