Kultura

Ponedeljak, 20.08.2007.

00:00

Podgoričko kulturno ljeto

Milenko Zablaćanski gostuje u Podgorici u okviru „Podgoričkog kulturnog ljeta“ večeras, 20. avgusta, izvođenjem predstave "Trajković". Tekst za komad napisao je Siniša Pavić, a predstavu je režirao sam Milenko Zablaćanski. Pored njega, u komadu igra i Tanja Pjevac.

Izvor: B92

Default images

"Trajkovići" su savremeni komad kabaretskog tipa sa elementima satire, pesme i igre koji govori o ljudskim slabostima, naravima i vrlinama.

U predstavi, koju autor naziva i „nezaustavljivi tango u pet slika", tumačeći više likova koji pripadaju različitim generacijama porodice Trajković, Milenko Zablaćanski je potvrdio svoj renome komičara sa izvanredim moćima transformacije, a njegova partnerka Tanja Pjevac ni malo ne zaostaje za svojim iskusnijim kolegom, kako piše kritika.

Zahvaljujući duhovitim dijalozima i inventivnoj partnerskoj igri Milenka Zablećanskog i Tanje Pjevac, "Trajkovići" već niz godina ne gube na svom scenskom šarmu i aktuelnosti.

Predstava će biti odigrana u Muzičkoj kapeli sa početkom u 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: