Ponedeljak, 07.02.2022.

08:05

U Srbiji stigao najsavremeniji lek protiv kovida; Osmoro preminulih na KIM

Ne smiruje se epidemijska situacija u Srbiji. Nastavlja da raste broj pacijenata u kovid bolnicama i na respiratorima, a povećava se i broj preminulih.

Izvor: B92

U Srbiji stigao najsavremeniji lek protiv kovida; Osmoro preminulih na KIM
Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Zbog teške epidemijske situacije, škole rade još ove nedelje, a onda počinje produženi sretenjski raspust koji će trajati do 21. februara.

U Evropskoj uniji je od 1. februara počela primena pravila kojim se digitalni kovid certifikati o vakcinaciji prihvataju u periodu od devet meseci od kompletiranja primarne vakcinacije.

Na bolničkom lečenju, u najtežem stanju, najviše je starijih od 70 godina. Sa blažom kliničkom slikom sve je više zaražene dece – kod najmlađih često bez simptoma.

Sve najnovije vesti u vezi sa koronavirusom u Srbiji i svetu pratite uživo na portalu B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: