Četvrtak, 28.01.2021.

12:35

Sprečene likvidacije u Crnoj Gori - mete bile na aerodromu u Tivtu

Specijalni državni tužilac Crne Gore Saša Čađenović kazao je da je 22. januara jedna osoba trebalo da bude ubijena u Podgorici, a dve na Aerodromu u Tivtu.

Izvor: Vijesti

Sprečene likvidacije u Crnoj Gori - mete bile na aerodromu u Tivtu
Foto: Shutterstok/ChiccoDodiFC

Kriminalni plan organizacije je bio da u Podgorici izvrše ubistvo tako što bi bio aktiviran eksploziv ispod automobila u pokretu i to na semaforu.

Tužilac Čađenović je kazao da je realizacija ovog kriminalnog plana prekinuta u trenutku izvršenja krivičnog dela.

"Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su 27. januara tri osobe koje su prenosile plastični eksploziv velike razorne moći. Slobode su lišeni T.H. M.M. i I.D. Eksploziv je pronađen u vozilu M. M.", rekao je on.

Ova grupa je nameravala da izvrši likvidaciju u Baru.

On je ponovio i detalje iz istrage o hapšenju u Budvi osumnjičenih S. S. i I. L., za koje se veruje da je u jednom lokalu u Budvi trebalo da ubiju Marka Ljubišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: