Ponedeljak, 30.10.2023.

13:00

Putin sazvao hitan sastanak: Okuplja se vrh države

Predsednik Rusije Vladimir Putin održaće danas hitan sastanak u 19 sati po moskovskom vremenu, odnosno 17 sati po srednjeevropskom vremenu.

Izvor: B92

Putin sazvao hitan sastanak: Okuplja se vrh države
Foto: Profimedia

Sastanku će prisustvovati kompletno rukovodstvo zemlje.

Kako je istakao portparol Kremlja Dmitrij Peskov, ruski predsednik Vladimir Putin će tokom dana održati sednicu na kojoj će biti reči o pokušaju Zapada da iskoristi dešavanja na Bliskom istoku kako bi se podelilo društvo.

"Dobro je poznato i očigledno da su jučerašnji događaji oko aerodroma u Mahačkali u velikoj meri rezultat spoljnog mešanja, uključujući spoljni informativni uticaj", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Podsetimo, grupa ljudi izazvala je nerede kada je sleteo avion iz Tel Aviva, ali aerodrom je privremeno ostao zatvoren, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj Rosavijacija.

Uhapšeno je šezdeset ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: