"Aleksić misli da je Srbija prćija njegovog kriminalnog udruženja"

Članica Predsedništva SNS Sandra Božić kazala je da se Miroslav Aleksić prilično zaneo i pomislio da je Srbija prćija njegovog kriminalnog udruženja, piše Alo.

Izvor: Alo
Podeli
Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Secikesa iz Trstenika, Miroslav Aleksić, se prilično zaneo i pomislio da je Srbija prćija njegovog kriminalnog udruženja.

Da ga podsetim da kada su on i njegova bulumenta imali priliku da kadriraju Srbijom rezultati su bili: otpuštanje pola miliona ljudi, opustošena kasa, proglašena nezavisnost tzv. Kosova, sramna reforma sudstva i još mnogo toga što narod izuzetno dobro pamti. Ako ni zbog čega drugog, onda samo zbog toga ne bih se usudila da na mestu Mikija Aleksića komentarišem politička dešavanja uopšte.Zapravo, činjenica da se posle pljačke opštine Trstenik i pustošenja Srbije od strane njegovog šefa Vuka Jeremića i dalje bavi politikom pokazuje jednu vrstu bahatosti koju može da ima jedino čovek bez trunke srama. Posilni Vuka Jeremića malo je permutovao uloge i omašio vreme, pa bi po nečijem diktatu da kadrira Vladom Srbije. Na njegovu žalost ta vremena su prošla, a narod je na izborima jasno rekao da ima poverenje u SNS i Aleksandra Vučića.

Videli smo i na koji način je kadrirao opštinom Trstenik kada je pola familije angažovao na poslovima koji su služili kao paravan za pljačku narodnih para. Zato sam i više nego sigurna da on ni za živu glavu ne bi dao svog tasta s kojim je nameštao tendere svojim prijateljima i rodbini, izvlačeći enormne količine novca. Očigledno da ni tad nije naučio lekciju, s obzirom da su ga sugrađani naglavačke izbacili iz opštine, pa bi sada da se oproba na nekoj višoj poziciji.

Kako mi izgleda to se neće desiti ni pomoću prelazne Vlade, a još manje na izborima jer mu je narod pokazao da mu je mesto uz skute Vuka Jeremića kojeg danas jure širom sveta zbog malverzacija i belosvetskih marifetluka.

Verujem takođe da Vuka Jeremića nije lako nadmašiti po količini otetih para i šemama kroz koje je umešan u korupciju širom sveta. Međutim, Aleksić će ostati samo lokalna secikesa u njegovoj senci jer je mala Srbija za dve lopine kao što što je Aleksić i njegov feudalac Jeremić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu