Misteriozne poruke osvanule u Moskvi: "23. mart. Početna tačka. Gledajte vesti" FOTO

Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Gerašenko izazvao je pravu buru na Tviteru objavljivanjem fotografija iz Moskve.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2023.

17:55

Misteriozne poruke osvanule u Moskvi:
Foto: Profimedia

Naime, po ulicama ruske prestonice objavljeni su oglasi, neki digitalno, neki klasično na plakatima, na kojima je pisalo: "23. mart. Početna tačka. Gledajte vesti."

Gerašenko je podelio fotografije pomenutog oglasa i upitao: "Ima li neko ideju šta bi ovo moglo da znači?"

Jedan od komentatora na Gerašenkovom profilu pretpostavio je da bi to moglo da znači početak nove mobilizacije koja bi trebalo da bude objavljena negde u toku dana.

"Stiže pojačanje u vidu starih sovjetskih tenkova T-54. Za upravljanje tim tenkovima potrebna su četiri čoveka. Dakle, potrebna je nova mobilizacija", zaključio je on.

Ispod Gerašenkovog profila ima mnogo navoda koji govore da je reč o mobilizaciji, iako takve navode nije bilo moguće proveriti.

"Ili su hakovani, ili će danas biti aktivirana nova mobilizacija za one između 21 i 30 godina", napisao je jedan čitalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: