Vučić na sednici vrha SNS-a: Spreman sam da idemo na izbore

Beograd -- Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Novosti
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama, ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara, rekao je on, a prenose "Novosti".

Kako "Novosti" saznaju, ovo je na sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao narod.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", preneli su "Novostima" izvori iz SNS reči svoga lidera.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa", prenose "Novosti".

Ova poruka je propraćena je ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu