Srušio se vojni helikopter na Tajlandu; povređeno sedam osoba

Vojni helikopter sa komandantom četvrtog okruga tajlandskih kopnenih snaga srušio se u petak u južnoj tajlandskoj provinciji Songkhla.

Izvor: B92

Petak, 15.07.2022.

09:25

Srušio se vojni helikopter na Tajlandu; povređeno sedam osoba
Ilustracija: Depositphotos/Iurii

U padu helikoptera je povređeno sedam osoba, uključujući generala, javljaju mediji.

Nesreća se dogodila oko 9:30 po lokalnom vremenu, navodi tajlandski list. Helikopter se zabio u drveće plantaže gume i prevrnuo se na levu stranu.

Svih sedam ljudi, uključujući komandanta okruga, general-potpukovnika Kriangkrai Sriraka, zadobili su povrede različitog stepena težine, preneli su mediji.

U trenutku dolaska spasilaca svi putnici su bili pri svesti, dodaje list. Jedan od vojnika je navodno još uvek bio u helikopteru. Sve žrtve su odmah prebačene u obližnju bolnicu.

Uzroci nesreće se istražuju, preneli su mediji. Prema preliminarnim informacijama, helikopter se srušio kada su piloti pokušavali da prinudno slete iz nepoznatih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: