Vučić objavio novi video: "Neka živi prijateljstvo između Srbije i Mađarske" VIDEO

Predsednik Srbije Alkesandar Vučić objavio je novi video posle susreta sapredsednikom mađarske vlade Orbanom Viktorom.

Izvor: B92
Podeli
 FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC
FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC

"Znam da ćemo od najboljeg partnerstva uspeti u narednom periodu da napravimo još bolju i uspešniju saradnju između naših naroda!", stoji u objavi na Instagramu buducnostsrbija uz video današnjeg susreta sa 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

"Veliko hvala velikom prijatelju Srbije Viktoru Orbanu koji se nikada nije sklanjao, koji je pomagao i štitio našu zemlju, zahvaljujući kojem je između Mađarske i Srbije izgrađen odnos pun obostranog poverenja i poštovanja", naveo je Vučić u video snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Srbije je rekao da "rezultati uvek govore više od reči, bilo da su one velike ili male". "Nastavićemo da gradimo naše partnerske odnose i zajednički prebrodimo sve probleme i poteškoće".

Vučić je izrazio uverenje da ćemo u narednom periodu "uspeti da ostvarimo još veću i uspešniju saradnju između naših zemalja".

"Neka živi prijateljstvo između Srbije i Mađarske", kazao je Vučić u snimku o poseti Orbana 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji je otvorio danas sa predsednikom Srbije.

Podsećamo, Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban prisustvovali su svečanom otvaranju 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Vučić je ranije danas rekao da je za Srbiju od suštinskog značaja prijateljstvo sa Mađarskom, kao i da nema razloga da dve zemlje brinu za hranu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom razgovarati najverovatnije u sredu ili četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 68 idi na stranu