Nedelja, 13.03.2022.

16:40

Zaharova oštro o Liz Tras: "Đavolji plodovi rusofobije"

Rusofobna i dezinformaciona kampanja, koju je lično pokrenula Liz Tras, daje "svoje đavolske plodove" u Oksfordu, izjavila je Marija Zaharova.

Izvor: B92

Zaharova oštro o Liz Tras:
EPA/Maxim Shipenkov

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova izjavila je to povodom napada na crkvu Svetog Nikolaja Čudotvorca u Oksfordu.

Prema rečima Zaharove, razbojnici su u zoru upali u crkvu Svetog Nikolaja Čudotvorca u Oksfordu.

"Ukradene su dragocenosti od velike važnosti za parohijane i lokalnu crkvenu zajednicu. Razbojnici su uzeli i novac koji je sakupljan za izbeglice iz Ukrajine. Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras može da bude zadovoljna. Kampanja rusofobije i lažnih informacija koju je lično pokrenula daje svoje đavolske plodove na mestu gde joj je izdata diploma o obrazovanju", napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: