Kadirov: "Moraću da primenim iste mere odmazde"

Autoritarni lider Ramzan Kadirov reagovao je na sankcije Japana.

Izvor: B92

Utorak, 08.03.2022.

12:22

Kadirov:
EPA-EFE/ALEKSEY NIKOLSKYI/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

"Zaista se pitam kako su tako naizgled pametni ljudi odjednom zalutali i zamrznuli moju imovinu koju nikada nisam imao u Japanu", upitao je on ironično.

"Najverovatnije, pored zabrane finansijskih aktivnosti, sada mi je zabranjeno da gledam anime i uživam u cvetovima trešnje. Ući ću u redove nindža i uradiću to u tajnosti. Oh, i nindže su sada nemoguće", rekao je Kadirov.

Najavio je da mora da preduzme potpuno iste mere odmazde.

"Rukovodstvo Japana od sada ne može da kroči na čečensko tlo, osim na dva mesta – duševne bolnice u selima Braguni i Samaški. Nisam monstrum da im uskratim neophodan tretman", rekao je on.

Podsetimo, danas je japansko ministarstvo spoljnih poslova uvelo sankcije protiv Peskova, Timčenka, Usmanova, Kozaka, Kirijenka, Rotenberga i Kadirova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: