Novine: "Kfor mora da obuzda razularene Albance"; "Troje dece na respiratorima, životno ugroženi"

Novine za 15. oktobar pišu o dešavanjima na Kosovu i Metohiji, o situaciji sa koronavirusom i troje dece koja su životno ugrožena i nalaze se na respiratorima.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

23:30

Novine:

"Politika" piše o poruci Rusije u kojoj se traži da Kfor zauzda Albance, kao i o tome zašto srednjoškolci ne veruju u vakcine protiv koronavirusa.

"Večernje novosti" su naslovnu stranu posvetile porukama Srba sa severa Kosova i Metohije koji kažu da ne žele da žive u strahu i o troje dece na respiratorima.
"Blic" je naslovnu stranu posvetio Aljbinu Kurtiju, tačnije, njegovoj, kako navode, "suludoj politici" i o tragediji porodice iz Jagodine.
"Kurir" piše o stanju na severu Kosova i Metohije, o borbi protiv nesavesnih doktora, kao i o novim saznanjima u slučaju ubistva tročlane porodice iz Aleksinca.
"Alo" proslavlja 14 godina postojanja, pa je naslovnu stranu posvetio obeležavanju rođendana i čestitkama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: