Moskva odlučila: Uzvratićemo NATO-u

Moskva sprema uzvratne mere na odluku NATO da protera osam ruskih diplomata za koje alijansa tvrdi da su neprijavljeni obaveštajni oficiri.

Izvor: B92

Sreda, 06.10.2021.

18:12

Moskva odlučila: Uzvratićemo NATO-u
Foto: Profimedia

To je izjavio danas predsedavajući odbora za spoljne poslove donjeg doma ruskog parlamenta Leonid Slucki.

U izveštaju agencije Intefaks se navodi da je jedan zvaničnik NATO ranije danas potvrdio izveštaču Rojtersa da alijansa povlači akreditacije osam ruskih diplomata, kao i da se broj pozicija koje će Rusija ubuduće moći da akredituje u NATO smanjuje na 10.

Agencija je prenela da je Slucki nagovestio da uzvratne mere Rusije neće nužno biti iste kao mere koje je primenio NATO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: