Petković: "Đilas nema moralno pravo da drži lekcije o narodu na KiM"

Beograd -- Član GO SNS Petar Petković navodi u saopštenju da Dragan Đilas nema pravo da priča o narodu na KiM jer nije dao nijedan dinar za njih kada je bio na vlasti.

Izvor: B92
Podeli
Printskrin: TV Prva
Printskrin: TV Prva

"Sramota je da Dragan Đilas koji je zgrnuo 619 miliona dinara, a nijedan jedini dinar nije dao za srpski narod na Kosovu i Metohiji danas napada predsednika Alekdandra Vučića koji je zaslužan za istorijsku pomoć i ulaganje u našu pokrajinu", navodi se u saopštenju.

Petković navodi da Đilas koji je sa svojim saradnicima postavio granicu na Jarinju i Brnjaku između Srba u centralnoj Srbiji i naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji, nema ni moralno ni bilo koje drugo pravo da bilo kome drži lekcije, a ponajmanje Vučiću koji se, kako kaže, svakog Božjeg dana bori za interese srpskog naroda u pokrajini i radi sve da očuva mir i stabilnost.

"Dok je naš narod na Kosovu i Metohiji na svojoj koži i domovima osetio pogrom 2004. godine, Đilas je sa svojim saradnicima zgrtao milione i za njega Srbi na KiM nisu ni postojali. Za njega je naš narod u pokrajini samo jeftina moneta za potkusurivanje i ostvarivanje ličnih političkih interesa i oglasi se samo kad treba da skupi neki politički poen", tvrdi Petković.

Petković kaže da u drugim situacijama, Đilasa ne zanimaju ni napadi na Nikolu Perića iz Gojbulje, ni Dragicu Gašić iz Đakovice, ni Ranka Bacića iz Kline, već ga samo zanimaju "njegovi milioni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 107 idi na stranu