Talibani ubili brata bivšeg potpredsednika Avganistana VIDEO

Talibani su ubili brata bivšeg potpredsednika Avganistana Amrula Saleha, i njegovog vozača u severnoj provinciji Panšir, rekao je danas Salehov sestrić.

Izvor: B92

Subota, 11.09.2021.

13:13

Talibani ubili brata bivšeg potpredsednika Avganistana VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/Zabelin

Šureš Saleh rekao je da je njegov ujak Rohula Azizi u četvrtak išao negde automobilom kada su ga talibanski borci zaustavili na kontrolnom punktu.

"Čuli smo da su ga talibani odmah ubili, pucali su u njega i njegovog vozača na kontrolnom punktu", izjavio je Šureš Saleh.

On je rekao je da ne zna gde je išao njegov ujak, borac brotiv talibana, kada su ga uhvatili. Rekao je da telefoni ne rade u tom području.

Amrula Saleh predvodio je snage otpora protiv talibana u Panširu, provinciji koja je poslednja pala u njihove ruke.

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako talibani otvaraju vatru na antitalibanske borce u Panširu, koje su potom zarobili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: