Nesreća kod Kraljeva: Dva kamiona i "pežo" se sudarili, pričinjena velika šteta

U saobraćajnom udesu dva teretna i jednog putničkog vozila, povređena je jedna osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2021.

22:50

Nesreća kod Kraljeva: Dva kamiona i

Nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio večeras oko 20.30 sati u vrnjačkom Novom Selu na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac,

Kako se pretpostavlja, svojevrsni karambol nastao je kada su se sudarili kamion vrnjačke registracije, koji se kretao iz pravca Kraljeva, kamion kruševačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca i „pežo“ beogradskih tablica i to dok su pokušavali da izbegnu četvrti automobil koji je nepropisno preticao, kretao se neprilagođenom brzinom i uletao u takozvane „makazice“.

U udesu je povređena jedna osoba, a policija traga za četvrtim automobilom koji je po svemu sudeći i izazvao sudar.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj prometnoj deonici jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se vozila preusmeravala na alternativne putne pravce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: