Ambasador Srbije preneo Amfilohiju pozdrave i podršku Vučića

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović danas je telefonom razgovarao sa mitropolitom Amfilohijem i preneo mu poruku predsednika Srbije.

Izvor: B92

Petak, 09.10.2020.

10:40

Ambasador Srbije preneo Amfilohiju pozdrave i podršku Vučića
FOTO TANJUG / RADE PRELIC / an

Božović je preneo mitropolitu crnogorsko-primorskom srdačne pozdrave i iskrene želje za brz i uspešan oporavak i ozdravljenje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i spremnost te zemlje da u svakom trenutku pomogne, ukoliko za to bude potrebe.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu navodi se da se, u telefonskom razgovoru sa Božovićem, mitropolit zahvalio Vučiću na brizi i pažnji i preneo blagoslov i molitve svom srpskom narodu koji je uz njega u, kako je rekao, ovim teškim izazovima.

Navodi se i da se ambasador Božović zahvalio lekarima Kliničko-bolničkog centra u Podgorici, gde se Amfilohije leči od korona virusa, na pažnji i brizi prema mitropolitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: