Izjavio da je prešao granicu zbog 50 evra u pasošu pa uhapšen

Nemački turista D.R. (31), koji je izjavio za medije da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu stavio 50 evra, lišen je slobode.

Izvor: B92

Nedelja, 12.07.2020.

09:17

Izjavio da je prešao granicu zbog 50 evra u pasošu pa uhapšen
Ilustracija: Depositphotos/ stevanovicigor

On je uhapšen zbog sumnje da je prekršio mere Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.

Prema saznanjima podgoričkih Vijesti, zajedno sa njim, iza rešetaka su završila i njegova tri prijatelja s kojima je prethodno boravio na KiM, a potom automobilom ušao u Crnu Goru.

Turista je inspektorima ulcinjske policije, preneo je Vijestima sagovornik iz istrage, noćas kasno ispričao da se šalio kada je rekao da je stavio novac u pasoš i tako ušao u Crnu Goru.

Uprkos tome, istražitelji su radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica, zatražili izuzimanje video snimaka sa graničnog prelaza Božaj, preko koga je on sa prijateljima ušao u Crnu Goru.

Oni su policajcima na granici kazali da su u tranzitu i da nameravaju da putuju za Hrvatsku, ali su ipak završili u Ulcinju. Prethodno, na graničnom prelazu Sukobin-Murićani, njima nije dozvoljeno da uđu u Crnu Goru bez prethodno urađenog PCR testa na koronavirus.

Odmah nakon objave snimka na portalima i društvenim mrežama, istražitelji su identifikovali lica i priveli ih noćas oko 22 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: