"Ubijeni austrijski građanin i Ramzan Kadirov? Nema logike"

"Nelogično je povezivati ubistvo čečenskog državljanina u Austriji s predsednikom ruske republike Čečenije Ramzanom Kadirovom", izjavio Dimitrioj Peskov.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

13:43

Foto: Depostiphotos/matwey

Portparol Kremlja je dodao da sve to nema veze sa zdravom logikom.

"Ubijeni austrijski građanin i Ramzan Kadirov? Ako je kritikovao Kadirova i ako je čečenski državljanin, onda to mora biti Kadirov. Slažete se da to nije logično", rekao je Peskov, komentarišući medijske spekulacije koje povezuju ubistvo blogera koji je ranije kritikovao Kadirova, preneo je Tass..

Kremlj je saznao za incident iz medija dodao je Peskov.

Ranije, izvori u austrijskoj policiji su kazali TAS S-u da je 43-godišnji tražilac azila, ruski državljanin, ubijen u Gerasdorfu, u Austriji.

Osumnjičeni, 47-godišnji ruski državljanin, uhapšen je zbog incidenta, a u nedelju je uhapšen još jedan muškarac zbog sumnji za umešanost u incident.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: