Vreme oblačno sa mestimičnom kišom, maksimalna dnevna do 10 stepeni

Oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Poslepodne na severu i zapadu, a uveče i tokom noći u većini krajeva prestanak padavina.

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

12:38

Vreme oblačno sa mestimičnom kišom, maksimalna dnevna do 10 stepeni
Ilustracija: Getty Images/John Pryke

Vetar slab i umeren, tokom dana u planinskim predelima, a posle podne ponegde ina severu Vojvodine kratkotrajno jak, ujutro južni i jugozapadni, zatim u skretanju naseverozapadni.

Najviša temperatura u većini mesta od 8 do 10 stepeni, na istoku oko 5 stepeni, javljaju iz RHMZ-a.

U Beogradu će danas biti oblačno sa kišom. Posle podne se očekuje prestanak padavina a tokom noći smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren vetar, ujutro i pre podne jugoistočni, od sredine dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura biće oko šest stepeni, a najviša oko devet stepeni, tokom dana u padu.

Srčanim bolesnicima i osobama sa respiratornim oboljenjima se savetuje opreznost usled očekivanog uticaja biometeorološke situacije. Moguće meteoropatske reakcije su bolovi u kostima, nervoza i glavobolja. Preporučuje se dodatan oprez učesnicima u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: