Sekretar zemunskog odbora SNS pretučen bejzbol palicama VIDEO

Član veća Grada Beograda i sekretar opštinskog odbora SNS Gavrilo Kovačević pretučen u Zemunu.

Izvor: B92

Utorak, 26.11.2019.

10:03

Sekretar zemunskog odbora SNS pretučen bejzbol palicama VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

Kako navode beogradski mediji, on je napadnut ispred zgrade u kojoj živi bejzbol palicama. Policija je odmah izašla na mesto napada i utvđuje da li je ovaj napad politički motivisan, preneo je Kurir.

"Jutros sam napadnut ispred zgrade u kojoj stanujem u Zemunu. Napali su me s leđa i neko vreme sam bio bez svesti. Ko me je napao i šta se sve desilo, ne znam. I dalje sam u šoku, ne sećam se detalja, tek sad dolazim sebi. Nemam nikakve neprijatelje, a policija će da ispita ko je to uradio i da li je politički motivisano", rekao je Kovačević.

Napad se desio jutros oko 07.45 časova, a policija je na mesto napada izašla vrlo brzo.

Iz SNS je jutros saopšteno da je ta stranka šokirana vešću da je njen član i član Gradskog veća Beograd Gavrilo Kovačević pretučen.

SNS poziva nadležne državne organe da učine sve kako bi pronašli počinioce i inspiratore tog, kako navode, zverskog i monstruoznog prebijanja.

Gradonačelnik Beograda: Zgroženi smo

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić osudio je danas napad na člana Gradskog veća Beograda i naveo da su lekari pored njega i da je njegovo stanje sada stabilno.

Radojičić, koji je Kovačevića u Urgentnom centru obišao zajedno sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem i drugim predstavnicima grada Beograda, rekao je da su zgroženi ovim napadom.

"Još jednom koristim priliku da osudim svaki vid agresije i svaki vid pozivanja na agresiju koja se u Beogradu odvija već mesecima. Moramo stati na put tome, budućnost Beograda i Srbije to sigurno nije. Ovakva dešavanja ne smeju da se ponavljaju", istakao je Radojičić.

Kako je dodao, trenutno je najvažnije da se Kovačević što pre oporavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: