Vučić: Odlučeno je da nema plagijata, oko Siniše vode hajku više godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Siniša Mali bio optužen za plagiranje i osuđen unapred, a da mu sole pamet oni koji studiraju po 15 godina.

Izvor: B92

Utorak, 05.11.2019.

22:45

Vučić: Odlučeno je da nema plagijata, oko Siniše vode hajku više godina
Foto: Instagram profil/Buduænost Srbije AV

"Što se doktorata tiče, nikad neću da branim lopove i plagijatore. Ja sam završio Pravni fakultet sa odličnim ocenama i ne pada mi na pamet da sebe nipodaštavam i svoju diplomu", objasnio je on dodajući da ne podnosi da oni koji su najgori kritikuju one druge.

"Da se vređa Mali postaje 'političko milosrđe', ali kada se pokrene pitanje oko Karapandže i neke profesorke, onda je to hajka, a za to je čulo mnogo manje ljudi, nego o Malom. Oko Siniše su vodili hajku više godina, a protiv njih je napisano nekoliko napisa. Dajte da imamo iste aršine", kazao je on.

Vučić je rekao da je odlučeno da nema plagijata u radu Malog, ali da fusnote nije izvlačio na najbolji način.

"U svakom radu imaćete, naročito u društvenim naukama i javnim finansijama, gde ne možete toplu vodu da izmislite, pozivanje na nekog", objasnio je on.

Vučić je naglasio da ne želi da se bavi time, te ukazao da imamo najbolje stanje u budžetu i javnim finansijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: