Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici

Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde. U tuči povređeno pet osoba i jedno dete.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2019.

08:33

Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici
Foto: belchonock/depositphotos.com/Ilustracija

Kako navodi hrvatski portal Index.hr, incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između "Jang bojsa" i "Crvene zvezde" upala grupa maskiranih napadača i fizički ih napala.

U napadu je povređeno više ljudi, a lokalni portali Feral njuz i Dalmacija danas prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom u glavu.

Među povređenima je i devetogodišnje dete.

U međuvremenu oglasila se i policija, iz koje je saopšteno da je privedeno više osoba koje se dovode u vezu sa tim napadom. Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno i da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično delo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda.

Iz policije su naveli da je u mestu Udzolje na području Knina u 22.30 nekoliko nepoznatih osoba verbalno i fizički napalo vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar.

Tom prilikom je, kako su naveli, pet osoba lakše povređeno, među njima i jedan maloletnik. Nakon toga oko 22.50 sati u mestu Đevrske, nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički, napalo vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od napadača imao je mačetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: