Potonuo brod u Indoneziji, traga se za nestalima

Ribarski brod potonuo je kod ostrva Bornea kada su poginule najmanje četiri osobe, a 31 se vodi kao nestala.

Izvor: B92

Petak, 02.08.2019.

14:23

Potonuo brod u Indoneziji, traga se za nestalima

Spasilačke ekipe u Indoneziji bore se sa plimom i jakim vetrom kako bi pronašli 31 osobu koja se vodi kao nestala, nakon što je ribarski brod potonuo u vodama kod ostrva Bornea, usmrtivši najmanje četiri osobe, izjavio je zvaničnik Agencije za traganje i spašavanje.

Na brodu je bilo 37 osoba, od kojih su četiri pronađene nastradale, dok su dve preživele, izjavio je telefonom Rojtersu portparol Agencije Iman Saputra.

"Napori za spasavanje trajaće tokom naredna četiri dana. Prepreke su visoka plima i jaki vetrovi", rekao je Saputra. Brod je napustio grad Pekalongan na ostrvu Java tri dana pre nego što je naišao na probleme, rekao je Saputra i dodao da je Agencija rasporedila 35 ljudi da tragaju za nestalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: