"Utvrdićemo ko je pratio ženu i bebu Predraga Malog. To je stvarno odvratno"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink osudio je praćenje bratanice ministra finansija Siniše Malog i rekao da se ono trenutno istražuje.

Izvor: Beta, Večernje novosti
Podeli
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Pročitajte još:

"Siniša Mali je dužan da trpi kritiku, ali nemojte da udarate na porodicu" VIDEO

"Ako se ovo radi s bebom, onda Vukana Vučića mogu da prebiju jer ima dve godine"

Oglasio se Siniša Mali: Ćutao sam kada su mene napadali, ali sada ne mogu

"Bebe ne mešati u dnevnu politiku"; Osude javnosti zbog praćenja porodice Predraga Malog

"Mi ćemo da utvrdimo ko je pratio ženu i bebu brata Siniše Malog, Predraga. To lice je sa diktafonom pitalo je majku da li mu je majka ili sestra. Ima tu mnogo čudnih detalja. To je stvarno odvratno. To lice se neće sakriti. To je taktika japanskog praćenja", kazao je Vučić.

Kako kaže, to sa bebom nije ni za smeh, a nije ni za šalu.

"Da bi se ovo sakrilo nastala je kuknjava da njih prate. Nadležni organi imaju dokaze da su mene i Tomislava Nikolića prisluškivali sve vreme", kazao je Vučić.

Predsednik Srbije kaže da je svakome jasno da ih niko niti prati niti prisluškuje.

Upitan kako komentariše "napade" na članove njegove porodice, Vučić je rekao da nije "nenaviknut" na njih i da nema prevelike probleme sa tim.

"Ljudi su već navikli na sve laži koje su mogli da izgovore o meni i mojoj porodici za sedam godina i znaju da su to neistine. Ne moram da ponavljam koliko su mi kriminalizovali brata, a priča o deci je toliko odvratna da ne želim da je komentarišem, to govori o onima koji se takvim kampanjama služe. Nije prijatno ali moj posao je da trpim sve udarce i da brinem za Srbiju i sve njene građane", dodao je Vučić.

Politika

strana 1 od 136 idi na stranu