I zvanično, na Beograd su se u sredu sručile najintenzivnije padavine VIDEO/FOTO

Meteorolog RHMZ Nedeljko Todorović kaže da su u sredu Beograd pogodile najintenzivnije padavine posle 2014. i da se nepogode takvog tipa ne mogu sprečiti.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 20.06.2019.

08:35

I zvanično, na Beograd su se u sredu sručile najintenzivnije padavine VIDEO/FOTO
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

"Jučerašnji jaki pljuskovi u centralnim delovima Beograda, sa količinom padavina od 30 do 40 mm u roku od 40 minuta, nisu česta pojava", rekao je Todorović za Tanjug.

Mnogo je bilo problema zbog količine kiše koja je padala u sredu na teritoriji Beograda. Obarano je drveće, plutali su kontejneri, ali i automobili u pojedinim delovima grada, jer su se ulice pretvorile u jezera.

Bujica na Banovom brdu odnela je čak i deo puta, inače rekonstruisanog prošle godine. Prema snimcima TV Prve, Valjevska ulica nakon bujice koja je njom protutnjala jutros izgleda kao pocepan papir.
Foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: