Sunčano, temperatura iznad proseka

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Nedelja, 17.03.2019.

00:05

Sunčano, temperatura iznad proseka
Ilustracija: Thinkstock

Vetar će biti slab do umeren, južnih pravaca. Jutarnja temperatura kretaće se od tri do deset stepeni, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti. Jutarnja temperatura biće oko deset stepeni, a najviša dnevna 24 stepeni Celzijusa. Vetar slab do umeren, južni.

U Srbiji će u ponedeljak biti toplo i u većem delu pretežno sunčano, samo će u severnim krajevima biti više oblačnosti uz slabu kišu posle podne i uveče. U utorak će na istoku i jugoistoku veći deo dana biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, ponegde s kišom i osetno hladnije.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 17. mart 2019:

Biometeorološke prilike mogu imati relativno povolјan uticaj na hronične bolesnike, ali se osobama sa kardiovaskularnim tegobama savetuje izvesna opreznost. Mogući su nesanica, razdražlјivost i glavobolјa kao meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: