Dečak pao niz stepenice u pirotskoj tvrđavi

Dečak M. J. (11) iz Pirota primljen je večeras u Klinički centar Niš s teškim telesnim povredama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

19:56

Dečak pao niz stepenice u pirotskoj tvrđavi

Kako se navodi, dečak je povrede, prema prvim informacijama, zadobio nakon pada na stepenicama u pirotskoj tvrđavi Kale.

Dečak ima prelom lobanje, ali se trenutno nalazi u stabilnom stanju, preneo je Blic.

"Dečak je primljen na Kliniku za neurohirurgiju zbog frakture lobanje i epiduralnog hematoma. Njegovo stanje je trenutno stabilno, a narednih dana lekari će razmotriti mogućnost operacije", rekli su u KC Niš.

U pirotskoj policiji je potvrđeno da je događaj prijavljen i da policija radi na utvrđivanju svih okolnosti.

"Policiji je prijavljeno da je dečak pao u tvrđavi'Kale u Pirotu tako što se sapleo na drvenom stepeništu. Pad se desio u prisustvu njegove majke. Dečak je zadobio teške telesne povrede, a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja", saopštila je policija u Pirotu, navodi Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: