Sutra oblačno, kiša i suznežica

U Srbiji će sutra biti oblačno, u većem delu kiša i kratkotrajna susnežica, na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Izvor: B92

Nedelja, 30.12.2018.

23:49

Sutra oblačno, kiša i suznežica
Foto: Thinkstock

U planinskim predelima predviđa se povećanje visine snežnog pokrivača. Uveče i noću očekuje se u većini mesta prestanak padavina, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti umeren, u planinskim predelima jak, severozapadni i severni.

Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do dva stepena, najviša od dva do pet stepeni Celzijusa. U Beogradu će sutra biti oblačno s kišom i kratkotrajnom susnežicom.

U višim delovima periferije grada će padati sneg.

Uveče i noću predviđa se prestanak padavina. Vetar će biti umeren, severozapadni i severni. Temperatura će biti bez većeg kolebanja, od jedan do tri stepena Celzijusa. U Srbiji će u utorak biti umereno oblačno i suvo.

U sredu se predviđa naoblačenje s kišom i snegom, uveče i noću pad temperature i pojačanje severnog vetra.

Od četvrtka će biti oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sneg i stvaranje snežnog pokrivača, u planinskim predelima vejavica (sneg i vetar).

Od četvrka do subote većini mesta će biti ledeni dan. Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 31. decembar 2018: Zadržava se relativno nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Meteoropatske reakcije će biti u obliku nervoze, glavobolјe i bolova u kostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: