Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšeno dvoje

Policija je u Užicu uhapsila dve osobe iz tog grada jer su u kućnoj laboratoriji uzgajali marihuanu u veštačkim uslovima, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2018.

17:27

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšeno dvoje
Foto: Freeimages

Uhapšeni su V.P. (39) i D.P. (37) u čijoj je kući policija pronašla 390 saksija sa zasađenim kanabisom i 30 saksija sa semenkama te biljke.

Policija je u u posebno opremljenom i termoizolovanom prostoru u potkrovlju kuće pronašla i šest lampi za zagrevanje sa prigušnicama i upaljačima, dva ventilatora, creva, kablove, termostat sa termometrom, ventilacione cevi, kantu sa folijarnom prihranom, ručne prskalice, saksije i mobilni telefon.

D.P. i V.P. su osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droga a po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno im je zadržavanje do 48 časova posle koga će uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: