Lončar na otvaranju novog kliničkog centra u Banja Luci

Ministar zdravlja Republike Srbije Zlatibor Lončar prisustvovao je u Banja Luci svečanom otvaranju novog Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Izvor: B92

Subota, 22.09.2018.

13:10

Lončar na otvaranju novog kliničkog centra u Banja Luci
Foto: Ministarstvo zdravlja

Tom prilikom on je istakao značaj ulaganja u zdravstvo, kako u kadrove, tako i u infrastrukturu i opremu.

Republika Srpska danas dobija ustanovu za ponos, gde će građani RS imati uslove za lečenje kakvi postoje u bilo kojoj svetskoj metropoli, a lekari i medicinsko osoblje mogućnost da se u savremenom i modernom ambijentu kvalitetno usavršavaju. U Republici Srbiji ćete kao i do sada uvek imati podršku i iskrenog partnera, kao i do sada“, istakao je ministar Loncar 'apelujući' na zaposlene u UKC RS da pruže podršku generalnom direktoru prof. dr Vladu Đajicu u njegovom radu.

Ministar Lončar se posebno zahvalio rukovodstvu Republike Srpske, predsedniku Miloradu Dodiku, premijerki Željki Cvijanović i ministru zdravlja Draganu Bogdanoviću na istrajnosti da ovako jedan kapitalni projekat uspešno izvedu do kraja i u roku.

U delegaciji ministra zdravlja Republike Srbije nalazili su se direktorka RFZO Sanja Škodrić Radojević, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i vd direktora KCS Milika Ašanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: