Teretnjaci na Batrovcima i dalje čekaju tri sata

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci i dalje čekaju oko tri sata, saopštio AMSS, pozivajući se na najnovije podatke Uprave granične policije.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

13:21

Teretnjaci na Batrovcima i dalje čekaju tri sata
Ilustracija: Getty Images

Kako se navodi, teretnjaci na prelazu Horgoš čekaju dva sata, a na Kelebiji oko sat. Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kalendarski prvi dan leta donosi uglavnom povoljne vremenske prilike i suve kolovoze, dok je, prema rečima meteorologa, samo posle podne i uveče moguća kiša, pre svega u planinskim predelima.

Nestabilne vremenske prilike koje nam donose česte promene vremena, naizmenično sunce, pa kišu, a povremeno i jake pljuskove, utiču na otežano kretanje vozila zbog mokrih kolovoza, a ujedno i donose veći broj saobraćajnih nezgoda.

Zato se vozačima savetuje da smanje brzinu kretanja i prilagode je uslovima na putu, a posebno oprezno treba voziti na onim deonicama na kojima se izvode radovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: